top of page

Naturskønt og privat, tæt på suveræne strande

 

Villaen har en dejlig aflukket have, der nøje er tilplantet med forskellige palmer, agave, paradisblomster, mandarin-, appelsin- pomelo- og citrustræer, og midt i haven en stor ny privat swimmingpool. Hele området er belyst om aftenen, og bag ejendommen er der indrettet barbecue- område, som danner perfekte rammer for hygge under middagen og i de varme aftener, som naturligvis tilbringes ude i det fri.

Ved villaens swimmingpool er der, under en stor palme, indrettet et overdækket areal med loungemøbler perfekt til aftenhygge.

Mulighed for afskærmning af pool for mindre børn.

 

Alle rum er smagfuldt indrettet med møbler af god kvalitet, og er forsynet med alle hjælpemidler, aircondition og underholdning. Villaens stueetage indeholder opholdsstue, spisestue og køkken i åben forbindelse for maksimal komfort og bekvemmelighed, depotrum til kufferter mv. samt badeværelse. Køkkenet er fuld udstyret med alt hvad man har brug for.

 

Udover hovedindgangen er der fra stueetagen via glasskydedøre udgang til både for- og bagside. Endvidere er der bag ejendommen indrettet en separat bygning med 2 senge, indbygningsskabe samt aircondition.

 

1. sal er indrettet med fordelingsgang, mindre rum med vaskemaskine,

3 dejlige soveværelser, 2 med balkon, samt 2 badeværelser.

Alle værelser har rigeligt med indbygningsskabe med både hylde- og bøjleplads.

 

Udstyr

GRATIS WI-FI i huset

Tv, parabol, dvd mv.

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

Aircondition i alle rum

Integrerede Insektnet i døre og vinduer

Barbecue område med gasgrill

Solsenge, loungemøbler og ude spisebord

Lukket have med palmer og sydlandske frugttræer

Helt ny 4 x 8 meter overfloading pool med mosaik og rund poolkant

Poolmand og gartner tilknyttet - Altid helt rent og sundt poolvand

Småbørnspakke med højstol, barneseng og afskærmning af trappe og pool kan leveres.

Fantastisk velbeliggende 145 m2 luksus villa med stor ny privat pool, flot lukket have med palmer, citrus, grapefrugt, appelsin, mandarin og pomelo træer. 

Villaen har 3 badeværelser, og soveværelser til 8 + 2 personer.

Villaen indeholder alt hvad man kan tænke sig, bl.a. aircondition i alle rum, opvaskemaskine, vandkøler, vaskemaskine, håndklæder og sengelinned, parabol TV,  gratis trådløst internet og havudsigt fra alle rum mv.

Videorundvisning

 

GO!

Strande

 

 

 

Cypern har Europa´s bedste strande, og vinder titlen Europa´s reneste badevand år efter år. 

De suverænt bedste strande på Cypern og i Europa finder du i meget kort afstand fra villaen, og linkene nedenunder henviser til beskrivelse, billeder og kørselsvejledninger på de bedste af dem.

 

FIG TREE BAY

KONNOS BEACH

NISSI BEACH

MAKRONNISOS BEACH

Området

 

 

Du ankommer til villaen via en automatisk smedejernsport, og udenfor ligger en stilfuld gade med palmer på begge sider og med en fantastisk udsigt over det azurblå Middelhav for enden. Her fører en sti til den første af de i alt 4 lokale strande i gåafstand fra huset. Ned til den nærmeste strand ligger et flot hotel med stort pool område, aften-underholdning og restaurant med udsigt over stranden.

 

Man kan langs med havet følge en sti der forbinder strandene. Her er der en flot uhindret udsigt ind over Famagusta (Spøgelsesbyen) En perfekt rute til en aftentur med idylliske små bugter, grotter og en smuk solnedgang.

bottom of page